Szeretettel köszöntünk ESEMÉNYNAPTÁRUNK oldalán!

Tájékozódhatsz közelgő eseményeinkről és visszamenőleg is böngészhetsz fellépéseink, eseményeink között! A jobb oldali kis ikonra kattintva lehetőséged nyílik naptár vagy lista nézetet választani a megjelenéshez! A konkrét eseményre kattintva megtalálod annak részletes leírását, fotóinkat!

Szeretettel várunk rendezvényeinken!

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

5 ÉVES A “JÁSZOK” – ÜNNEPI RENDEZVÉNYEK

2021. augusztus 29. 5:00 du.

5 éves a "JÁSZOK" - fotókiállítás és kamara előadás 2021.

5 évvel ezelőtt, 2016 júniusában történelmi pillanat eseményeinek lehetett részese közel 10 ezer néző, akik 10 estén keresztül először nézhették meg a Jászok – történelmi dal- és táncjáték előadását Jászberényben, a Szabadtéri Színpadon. Erre az eseményre emlékezik az ünnepi kamara előadás a produkció részleteinek felelevenítésével, valamint Gémesi Balázs és Szalai György fotóiból válogatott nagyszabású kiállítással és a mű 5 évét bemutató dokumentációkkal. Mihályi Gábor rendezésében közreműködnek a Magyar Állami Népi Együttes és a Jászság Népi Együttes táncosai, a Jászberény kórusaiból összeállt “Jászok” Vegyeskar, Turi Melinda, Mizsei Zoltán, Rékasi Emese, Gradsach Zoltán szólista énekesek, valamint a jubileumi program vendégművésze, Szabó Sipos Barnabás, színművész, képzőművész.

Az ingyenes kamara előadás megtekinthető 2021. augusztus 29-én délután 17 órakor a jászberényi Lehel Film-Színház előtti területen, majd ezt követi a fotókiállítás megnyitója a Zagyvaparti sétányon.

További információért látogass el a produkció holnapjára 5 ÉVES A “JÁSZOK” – ÜNNEPI RENDEZVÉNYEK

Részletek

Dátum:
2021. augusztus 29.
Időpont:
5:00 du.
Honlap:
jaszok.com

Szervező

Primula Produkció Közhasznú Np. Kft
View Szervező Website

Helyszín

Jászberény, Zagyvaparti sétány
5100 Magyarország + Google Térkép