Nyáresti szerenád címmel közös hangversenyt ad a Cantate Nobis Énekegyüttes és Sas Dániel zongoraművész Jászberényben, a Szikra Galéria udvarán, 2024. június 29-án este 6 órakor.

 

Kedves Közönségünk!

Az első hangversenyt a galéria udvarán Zene újratöltve címmel adtuk a Primula Produkció szervezésében két évvel ezelőtt. Azon az estén a közönségen túl az Énekegyüttesünk is ’újratöltődött’. Szuper este, szuper darabok és még szuperebb előadás. A legszuperebb a közönség volt, ahogy jöttek velünk erre a zenei időutazásra a korszakok és műfajok között. 

Most is hasonló hangulatú programmal készülünk, a klasszikus hangverseny keretektől eltérően a komolyzenei műsorszámokat zongora improvizációk színesítik, valamint képet kaphatunk az adott mű, szerző vagy éppen zenetörténeti korszak érdekességeiről, sajátosságairól Sas Dánieltől a darabok közötti műsorvezetésben. A főszerepben most is a kórusmuzsika lesz és ősbemutatóként elhangzik Sas Dániel „Fantázia darabok (Op. 1.)” című többtételes művének 3. tétele is, ami szintén egy népdalfeldolgozás. 

A műsorban lesz egy nagyon kedves meglepetés is. A Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium alsós diákjaiból Madarász Krisztina dalostársunk vezetésével összeállított kamarakórus is fog énekelni az este folyamán.

A jó hangulat garantált, reméljük az időjárás is hozzájárul, hogy minden téren egy felhőtlen, vidám nyári estét töltsünk együtt a zene szárnyán utazva.

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Belépődíj: 2500 Ft

Jegyek korlátozott számban kaphatóak a Lehel Film-Színház jegypénztárában vagy

online: www.lehelfilmszinhaz.hu